Directie

Directie

Gijs Boeve / DGA bedrijfsadviseur

g.boeveAls bevlogen vakman op het gebied van accountancy, administratieve dienstverleningen, belastingen en overige bedrijfsadvisering. In deze hoedanigheid kom ik bij allerlei soorten bedrijven binnen het MKB over de vloer, waar we als het ware in de financiële keuken kijken. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en analyseren van cijfers en van daar uit adviseer en klankbord ik met ondernemers.

Advisering als zodanig betreft een breed scala, zoals:
◾ondersteuning bij investeringsbeslissingen
◾verzorgen van estate planning
◾begeleiden financieringsaanvragen
◾begeleiden aan- en verkoop ondernemingen

Kortom, een afwisselende uitdaging. Als een integer vakman bouw ik met de ondernemer een vertrouwensrelatie op om het maximale uit de onderneming te halen.

Rienk Boeve / register Belastingadviseur en ICR Businesscoach

mboeve

Als Belastingadviseur houd ik mij bezig met de fiscaliteit rondom IB-ondernemers, Besloten Vennootschappen, aandeelhouders en vermogende particulieren. Daarbij volg ik de ontwikkelingen in de economische en financiële wereld nauwgezet.

 

Mijn uitgangspunten voor onze relaties zijn: het op verantwoorde wijze zo min mogelijk belasting betalen door beheersing van het vakgebied, mijn specialisatie in pro-actief belastingadvies en door mijn brede kennis en luisterend oor onze relaties en hun ondernemingen zo goed mogelijk laten renderen.

Samenvattend: een fantastisch vakgebied waarin ik door het volgen van vele cursussen en veel lezen mijn kennis nog steeds verrijk.

Jan van Klompenburg / bedrijfsjurist

j.van-klompenburg Als bedrijfsjurist adviseer en begeleid ik ondernemers in juridische situaties die zich in en rondom het bedrijf voordoen. Dit kunnen zijn arbeidszaken, huurzaken, meningsverschillen met leveranciers of klanten, maar ook het opmaken van diverse contracten.
Daarnaast is een belangrijk deel van mijn expertise het begeleiden en adviseren van ondernemers in situaties van bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht, het wijzigen van rechtsvorm en wat regelmatig voorkomt, het uit elkaar gaan van zakelijke partners die ieder hun weg willen gaan.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met de ondernemer om samen te komen tot de best haalbare oplossing.
Ik ben een zeer vaardig en ervaren onderhandelaar en ik streef er zoveel mogelijk naar om een situatie op te lossen en niet uit te vechten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.