info@boeve.nl

Diensten   Administratieve dienstverlening

DIENSTEN

Administratieve dienstverlening

Wij richten ons op het adviseren, begeleiden en coachen van ondernemers in de dagelijkse praktijk. Ons doel hierbij is gericht op rendementsverbetering van uw onderneming en het tijdig signaleren van kansen. Als ondernemer wilt u weten hoe u er voor staat. Van groot belang daarbij is dat u inzicht heeft in uw administratie en up to date bent, zodat u steeds een goed beeld heeft van uw bedrijfsresultaten.

Diverse administratieve werkzaamheden

Wij voeren diverse administratieve diensten uit voor uiteenlopende ondernemingen. 

  • Het adviseren in administratieve automatisering, waaronder het digitaliseren van uw anministratie
  • Verzorgen van de administratie (online), waarbij u via internet inzicht in uw administratie heeft
  • Controle van de administratie en het real time kunnen meekijken en adviseren wanneer u zelf de administratie verzorgd
  • Periodieke rapportages opstellen, die wij uiteraard met u bespreken
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Verzorgen van begrotingen en financieringsaanvragen
  • Het analyseren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen

Bovengenoemde activiteiten zijn slechts een klein deel van onze werkzaamheden. Ons dienstenpakket varieert van het verwerken van administraties tot het geven van strategische adviezen. U bepaalt welke diensten u zelf verzorgd en welke aan ons worden uitbesteed. Daar waar de kennis of tijd voor bepaalde zaken ontbreekt, staan wij graag klaar om deze zaken te regelen. Bij ons kunt u ook terecht voor de loonadministratie.

Onze boekhoudpakketten

Een online administratie vormt de basis van een efficiënte boekhouding. Er zijn veel verschillende boekhoudpakketten op de markt. De kosten van een online-administratiepakket voor het MBK liggen meestal tussen de 15 en 70 euro, afhankelijk van de grootte van uw administratie en gewenste mogelijkheden. In de praktijk is de kostenbesparing die een online administratie oplevert eigenlijk altijd veel groter dan die kosten. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor een online administratie.

Wij bieden ondersteuning bij de keuze van een financieel pakket en ook bij de inrichting van uw boekhouding.

Wij hebben ruime expertise van de boekhoudpakketten Snelstart, Twinfield, Basecone en Exact Multivers. Wij kunnen daarbij real time met u meekijken als u een boekhoudkundige vraag heeft en deze dan direct met u oplossen. Al deze pakketten hebben de mogelijkheid om uw bankrekening te koppelen aan het pakket en de bankmutaties, na uw autorisatie, rechtstreeks in uw pakket te boeken. Veel gemakkelijker kan het niet worden!

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep