info@boeve.nl

online administratie    Twinfield

ONLINE ADMINISTRATIE

Twinfield

Slim, betrouwbaar en innovatief boekhouden met Twinfield

Overal toegankelijk
Al uw gegevens in de cloud, u heeft alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Makkelijk koppelbaar
Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 100 partners in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van uw bestaande systemen.

Gericht op de toekomst
Continu zijn de developers van Twinfield bezig met de nieuwste ontwikkelingen; wat gaat er spelen op technisch gebied en hoe kan dit geïntegreerd worden in de applicatie? Twinfield blijft zichzelf ontwikkelen om de klant het meest innovatieve product te kunnen bieden.

Innovatief

Online samenwerken
Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.Gebruikt door professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein.  Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden. Twinfield is niet voor niets marktleider.

Vooruitstrevend
Met bijvoorbeeld het Vooruitstrevend Denken partnerprogramma voor accountants, de Online Productkiezer en de Acountantzoeker voor ondernemers onderscheidt Twinfield zich van andere aanbieders. Twinfield brengt innovatie in de praktijk.

Veiligheid

Veilig
Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Meer dan een boekhoudpakket
Twinfield biedt behalve een State of the art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield kan ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.

Bewezen
Twinfield was de eerste die elf jaar geleden met online boekhouden startte. In die tijd is Twinfield omarmd door duizenden accountants en tienduizenden bedrijven in Europa en groeit het bedrijf nog steeds.

Gecertificeerd Twinfield-gebruiker

Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs is gecertificeerd Twinfield-gebruiker. Is uw interesse gewekt? Kom met ons in contact!

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep