info@boeve.nl

BOEVE   OVER BOEVE

Over Boeve

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en proactief adviseren. Dat zijn de speerpunten die Boeve Belasting & Bedrijfsadviseurs kenmerken. Niets is zo belangrijk als persoonlijke aandacht. Daarom zetten wij al onze deskundigheid en professionaliteit in voor optimale resultaten voor cliënten en medewerkers. Wij onderscheiden ons door laagdrempeligheid, veel persoonlijke aandacht, maar tegelijk door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Bij Boeve staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons werk is geslaagd als u tevreden bent.

Werkwijze

Onze manier van werken is dat iedere klant een relatiebeheerder heeft: een persoonlijk aanspreekpunt. De relatiebeheerder staat midden in de dagelijkse gang van zaken en streeft naar het beste advies voor de klant. Tegelijkertijd is de relatiebeheerder ook de adviseur die oog heeft voor de situatie van de klant en gevraagd en ongevraagd adviezen geeft. De relatiebeheerder wordt in zijn taak bijgestaan door een divers team van specialisten. Hierdoor komt alle in de organisatie aanwezige kennis ten gunste van de klant.

We streven er ook naar om zo veel mogelijk digitaal te werken want wij weten als geen ander dat u de onderneming graag wilt laten groeien. Daarom werken wij met verschillende softwarepakketten die uw financiële administratie geautomatiseerd zullen verwerken.

Historie

Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs is in 1984 door de heer M. Boeve RB opgericht. Gedurende de opstartfase werd de heer M. (Rienk) Boeve RB daarbij ondersteund door mr. J. (Jan) van Klompenburg. Halverwege de jaren ’90 kwam de heer G. (Gijs) Boeve in dienst, die na het behalen van zijn RA-titel in 1997 toetrad tot de directie. Tot op heden wordt Boeve geleid door deze drie directieleden.

In de loop van de jaren is de omvang van het kantoor gegroeid. Wat begon als eenmanszaak met enkel bekendheid in Nunspeet is uitgegroeid tot een regionaal bekend kantoor met 17 medewerkers. Door in te zetten op nieuwe technologieën groeit het kantoor ook door met steeds meer klanten van buiten de regio. Door het veranderen van de markt heeft de directie besloten om als bedrijf breder in te zetten op het gebied van bedrijfsadvies, vandaar onze naamswijziging afgelopen jaar. We richten ons graag op het delen van onze kennis. Voor specialistische zaken hebben wij fijne betrouwbare specialisten (extern) waar wij een beroep op mogen doen. Zo hebben we maximaal de tijd om te doen waar wij goed in zijn; advies geven om het maximale uit bedrijven te halen.

Directie van Boeve

Gijs Boeve

DGA | Bedrijfsadviseur

Als bevlogen vakman op het gebied van accountancy, administratieve dienstverleningen, belastingen en overige bedrijfsadvisering. In deze hoedanigheid kom ik bij allerlei soorten bedrijven binnen het MKB over de vloer, waar we als het ware in de financiële keuken kijken. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en analyseren van cijfers en van daar uit adviseer en klankbord ik met ondernemers.

Advisering als zodanig betreft een breed scala, zoals:

  • Ondersteuning bij investeringsbeslissingen
  • Verzorgen van estate planning
  • Begeleiden financieringsaanvragen
  • Begeleiden aan- en verkoop ondernemingen

Kortom, een afwisselende uitdaging. Als een integer vakman bouw ik met de ondernemer een vertrouwensrelatie op om het maximale uit de onderneming te halen.

Rienk-Boeve

Rienk Boeve

Register Belastingadviseur 

Als Belastingadviseur houd ik mij bezig met de fiscaliteit rondom IB-ondernemers, Besloten Vennootschappen, aandeelhouders en vermogende particulieren. Daarbij volg ik de ontwikkelingen in de economische en financiële wereld nauwgezet.

Mijn uitgangspunten voor onze relaties zijn: het op verantwoorde wijze zo min mogelijk belasting betalen door beheersing van het vakgebied, mijn specialisatie in pro-actief belastingadvies en door mijn brede kennis en luisterend oor onze relaties en hun ondernemingen zo goed mogelijk laten renderen.

Samenvattend: een fantastisch vakgebied waarin ik door het volgen van vele cursussen en veel lezen mijn kennis nog steeds verrijk.

Jan van Klompenburg

Bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist adviseer en begeleid ik ondernemers in juridische situaties die zich in en rondom het bedrijf voordoen. Dit kunnen zijn arbeidszaken, huurzaken, meningsverschillen met leveranciers of klanten, maar ook het opmaken van diverse contracten.

Daarnaast is een belangrijk deel van mijn expertise het begeleiden en adviseren van ondernemers in situaties van bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht, het wijzigen van rechtsvorm en wat regelmatig voorkomt, het uit elkaar gaan van zakelijke partners die ieder hun weg willen gaan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met de ondernemer om samen te komen tot de best haalbare oplossing.
Ik ben een zeer vaardig en ervaren onderhandelaar en ik streef er zoveel mogelijk naar om een situatie op te lossen en niet uit te vechten.

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep