info@boeve.nl

BOEVE   OVER BOEVE

Over Boeve

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en proactief adviseren. Dat zijn de speerpunten die Boeve Belasting & Bedrijfsadviseurs kenmerken. Niets is zo belangrijk als persoonlijke aandacht. Daarom zetten wij al onze deskundigheid en professionaliteit in voor optimale resultaten voor cliënten en medewerkers. Wij onderscheiden ons door laagdrempeligheid, veel persoonlijke aandacht, maar tegelijk door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Bij Boeve staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons werk is geslaagd als u tevreden bent.

Werkwijze

Onze manier van werken is dat iedere klant een relatiebeheerder heeft: een persoonlijk aanspreekpunt. De relatiebeheerder staat midden in de dagelijkse gang van zaken en streeft naar het beste advies voor de klant. Tegelijkertijd is de relatiebeheerder ook de adviseur die oog heeft voor de situatie van de klant en gevraagd en ongevraagd adviezen geeft. De relatiebeheerder wordt in zijn taak bijgestaan door een divers team van specialisten. Hierdoor komt alle in de organisatie aanwezige kennis ten gunste van de klant.

We streven er ook naar om zo veel mogelijk digitaal te werken want wij weten als geen ander dat u de onderneming graag wilt laten groeien. Daarom werken wij met verschillende softwarepakketten die uw financiële administratie geautomatiseerd zullen verwerken.

Historie

Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs is in 1984 door de heer M. Boeve RB opgericht. Gedurende de opstartfase werd de heer M. (Rienk) Boeve RB daarbij ondersteund door wijlen mr. J. (Jan) van Klompenburg. Halverwege de jaren ’90 kwam de heer G. (Gijs) Boeve in dienst, die na het behalen van zijn RA-titel in 1997 toetrad tot de directie. Per 1 januari 2024 zijn, na een lang dienstverband bij Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs, toegetreden tot de directie A. (André) van Egteren en P. (Paul) Neijmeijer. 

In de loop van de jaren is de omvang van het kantoor gegroeid. Wat begon als eenmanszaak met enkel bekendheid in Nunspeet is uitgegroeid tot een regionaal bekend kantoor met 17 medewerkers. Door in te zetten op nieuwe technologieën groeit het kantoor ook door met steeds meer klanten van buiten de regio. Door het veranderen van de markt heeft de directie besloten om als bedrijf breder in te zetten op het gebied van bedrijfsadvies, vandaar onze naamswijziging afgelopen jaar. We richten ons graag op het delen van onze kennis. Voor specialistische zaken hebben wij fijne betrouwbare specialisten (extern) waar wij een beroep op mogen doen. Zo hebben we maximaal de tijd om te doen waar wij goed in zijn; advies geven om het maximale uit bedrijven te halen.

Ons team

Rienk Boeve
Algemeen Directeur

André van Egteren
Algemeen Directeur

Paul Neijmeijer
Algemeen Directeur

Herman Foppen
Senior ondernemersadviseur

Kevin Schuit
Ondernemersadviseur

Jelle
van Os
Ondernemersadviseur

Jeffrey Knikker
Ondernemersadviseur

Gerwin Polinder
Junior ondernemersadviseur

Evaline Koerselman-de Ridder
Debiteurenbeheer

Berlinda Ramon-Karssen
Secretaresse

Marloes de Jong-van ’t Land
Secretaresse

Kom jij ons versterken?

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep