info@boeve.nl

online administratie    EXACT MULTIVERS

EXACT MULTIVERS

Exact Multivers / Boekhoud Gemak

Exact Multivers/Boekhoud Gemak
Administratie, iedere ondernemer heeft er mee te maken. Exact heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en ondersteunen van bedrijfssoftware voor het MKB, gericht op het verwerken van de financiële-logistieke processen.

Binnen het MKB levert Exact ook specifieke software voor de Installatie en Retail branche en voor service verlenende bedrijven.

Exact ontwikkelt deze praktijkgerichte bedrijfssoftware onder het label Exact Multivers en Boekhoud Gemak. Hiervoor werken ze nauw samen met klanten, accountants en brancheverenigingen. Exact software speelt snel in op trends en ontwikkelingen binnen de branches. Ook als een bedrijf uitbreidt in omvang of complexiteit, groeien de oplossingen probleemloos mee.

Op de Exact website vindt u meer informatie over de administratiesoftware Exact Multivers (link: https://www.exact.com/nl/software/exact-multivers).

Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs maakt veel gebruik van de pakketten van Exact. Ook met Exact heeft u de mogelijk om te werken met online boekhouden. Voor vragen of opmerkingen hierover, kunt u bij ons terecht.

Indien u al gebruik maakt van online boekhouden van Exact, klik dan hier (link: https://online.multivers.nl/Home.aspx)om in te loggen.

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep