info@boeve.nl

BOEVE   Werken bij  Assistent accountant

Vacature: Assistent accountant (m/v)

Ter versterking van ons kantoor zoeken we een enthousiaste assistent accountant voor de samenstelpraktijk (fulltime functie), met enige jaren ervaring. We proberen continu onze grenzen te verleggenen en zijn op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Wij zien onszelf als een gevestigd hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Waar anderen stoppen gaan wij verder.

Functie omschrijving
Als assistent accountant richten jouw werkzaamheden zich op het verlenen van administratieve bijstand, het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes. Daarnaast adviseer je en onderhoud je contacten met je relaties. Wij verwachten van je dat je beschikt over een klantgerichte en flexibele instelling en een gezonde dosis ambitie.

Benodigde kennis
Een relevante studie, of studerend daarvoor, zoals SPD, HEAO-BE, HEAO Accountancy, RB, MBA of een daarmee vergelijkbare opleiding. Je hebt een aantal jaren ervaring in de samenstelpraktijk en een positieve instelling en dito uitstraling. Beschik je over de vereiste kwalificaties en ben je initiatiefrijk, accuraat en sociaal vaardig, dan ben jij degene die we zoeken. Ervaring met Unit4 en het kennen van ook andere ondersteunende producten zoals Twinfield , Snelstart en Exact Online zijn een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden bij een professioneel kantoor met een open, informele en collegiale sfeer.

Over het kantoor
Boeve Belasting- en Bedrijfsadviseurs heeft een uitstekend bereikbaar kantoor in het mooie Nunspeet, aan de Galvaniweg 7. Momenteel zijn er 18 mensen werkzaam in onze organisatie. De afgelopen jaren zijn we gezond gegroeid en werken we voor een fantastische en gevarieerde klantenkring in de MKB. Als het aan ons ligt hebben we onze grenzen nog lang niet bereikt. De werksfeer is informeel, maar wel streven we continue naar hoge kwaliteit.

Belangstelling?
Stuur je sollicitatie naar a.vanegteren@boeve.nl ter attentie van André van Egteren
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 0341-251014 en vragen naar André van Egteren.

Open sollicitatie

Uiteraard mag een open sollicitatie altijd! Je kunt deze richten aan: V.O.F. Boeve Adviesgroep
T.a.v. De heer mr. A. van Egteren
Galvaniweg 7
8071 SC  Nunspeet
E-mailen kan ook: a.vanegteren@boeve.nl
Telefoon: 0341 25 10 14

Blijf up to date

Boeve Adviesgroep